PRIJAVA
Nema proizvoda u korpi
Isprazni

Politika privatnosti

Web dizajn | Izrada web sajtova | Izrada internet prodavnice | Društvene mreže | Google reklamiranje | BUTOBU CMS

DOSTAVLJANJE INFORMACIJA BUTOBU PORTALU

Mi čuvamo Vaše lične informacije u BUTOBU bazi podataka samo ukoliko ih Vi lično dostavite nama. I u slučaju da su one javno dostupne na internetu ili drugom mestu, a njihovo čuvanje nije u suprotnosti sa zakonom. Na primer ukoliko kupite proizvod, možemo sačuvati Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj kreditne kartice, broj računa, email adresu i slično. Takođe zadržavamo pravo da sačuvamo i informacije, kao što su tip web pretraživača, URL sajta sa koga ste došli do nas, naziv internet provajdera ili ISP, informacije o operativnom sistemu koji koristite, internet protokolu, IP adresi.

KOMUNIKACIJA SA BUTOBU PORTALOM

Ukoliko komunicirate sa nama u vezi web sajta ili BUTOBU usluga, zadržavamo pravo da sačuvamo sve informacije koje nam dostavite.

NA KOJI NAČIN BUTOBU PORTAL UPOTREBLJAVA VAŠE PODATKE

Primarno za naše interne potrebe, kao što je podrška, održavanje, analiza i poboljšanje usluga BUTOBU portala i web sajta, ispunjavanje zahteva korisnika za informacijama, proizvodnju i isporuku proizvoda koje poručite i za potrebe korisničke podrške.
Ostale informacije koristimo za praćenje upotrebe web sajta i BUTOBU usluga i za druge interne potrebe, kao što je pružanje usluga, održavanje, analiza, nadogradnja, i poboljšanje www.butobu.com usluga i web sajta. Nećemo odati Vaše lične informacije trećim licima bez Vašeg odobrenja ili ukoliko to sami ne učinite kroz alate BUTOBU portala čime se podrazumeva da ste saglasni da vaše informacije vide i drugi korisnici BUTOBU portala.
Prikazaćemo ostale informacije u odgovarajućem obliku potencijalnim strateškim partnerima, oglašavačima, investitorima, klijentima, i drugima. Ne možete se ograditi od pružanja ovakvih informacija. U svakom slučaju one se ne mogu upotrebiti za Vašu personalnu identifikaciju.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Kada god od Vas dobijemo Vaše lične podatke, koristimo komercijalno isplative alate da bi smo ih zaštitili od neautorizovanog pristupa ili prikazivanja, ali nismo osiguravajuća kuća koja osigurava Vaše privatne informacije. Shodno tome ne snosimo odgovornost za sigurnost Vaših podataka, prikazivanje Vaših podataka usled grešaka u prenosu podataka, neautorizovanih hakerskih napada trećih lica, ili činilaca i lica van naše kontrole i jurizdikcije. Zaštita se ne odnosi na Vaše podatke koje ste vi objavili u BUTOBU portalu ili van njega.

KOLAČIĆI I TRAKERI(WEB SLIKA)

Kolačić je mali fajl smešten u memoriju Vašeg računara obično na hard disk. Većina web sajtova koriste kolačiće. Koristimo kolačiće da bi smo pratili upotrebu BUTOBU portala i usluga koje nudimo, te da bi smo unapredili usluge koje nudimo korisnicima, i dozvolili Vam da se ulogujete i koristite usluge www.butobu.com, a kada posetite naš web sajt.
Web slika je jasno vidljiv grafički objekat obično ne veći od 1x1 piksel koji se postavlja na internet stranicu ili u email poruku kako bi se posmatralo ponašanje korisnika koji posećuje sajt ili prima email poruku.
Kolačići i web slike koje koristi www.butobu.com i naši online partneri nisu povezani sa ličnim informacijama. Politika privatnosti pokriva upotrebu kolačića i sličica od strane www.butobu.com i ne pokriva upotrebu kolačića i sličica od bilo koje treće strane.

BEZBEDNOST

Bezbednost Vaših ličnih informacija je važna za nas. Kada unosite osetljive podatke kao što su broj kreditne kartice ili JMBG u naše registracijske ili forme za naručivanje, mi kodujemo takve informacije upotrebom SSL protokola ili adekvatnih protokola za zaštitu podataka. Pratimo generalno prihvaćenje industrijske standarde da bismo zaštitili Vaše lične informacije poverene nama, i u slučaju prenosa informacija, kao i slučaju njihovog skladištenja. Vi znate da ni metod prenosa niti metod skladištenja takvih informacija nije 100% siguran. Zbog toga ćemo se truditi da primenimo komercijalno prihvaćene standarde zaštite Vaših ličnih podataka, ali ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

PRISTUP SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Možete pristupati drugim sajtovima direktno sa našeg web sajta. Politika privatnosti BUTOBU portala ne važi na ovim drugim sajtovima. Mi ne možemo kontrolisati kako će treća lica koristiti Vaše podatke koje im pružite, pa bi prethodno trebali detaljno pregledati njihovu politiku privatnosti pre upotrebe takvih sajtova ili pre davanja bilo kakvih informacija sajtovima koji nisu u sastavu www.butobu.com

ZAŠTITA DECE

BUTOBU usluge su namenjene korisnicima koji imaju više od 13 godina. Zbog toga nećemo, ukoliko imamu takvu informaciju, koristiti ličn informacije dece mlađe od 13 godina. Odnosno, obrisaćemo sve takve podatke iz naše baze podataka ukoliko na njih i naiđemo.
Posetioci između 13 i 17 godina mogu korsititi BUTOBU usluge pod nadzorom roditelja ili staratelja. Ukoliko imate između 13 i 17 godina, Vi, Vaši roditelji, staratelji, mogu zahtevati deaktivaciju Vašeg naloga ili brisanje Vaših ličnih informacija iz naše baze podataka i prekid komunikacije sa nama.

PREKID KOMUNIKACIJE SA BUTOBU PORTALOM

Nudimo mogućnost otkazivanja upotrebe Vaših ličnih informacija za određene svrhe. Na primer ukoliko platite uslugu ili proizvod, a ne želite da primate bilo koje dodatne informacije, marketinške materijale od nas, možete nas kontaktirati ili naznačiti u formi za naručivanje.
Ukoliko Više ne želite da primate naše novosti i promotivni materijal možete nas obavestiti putem email-a sales@butobu.com ili putem kontakt forme.