Servis je osnovan daleke 1983 godine kada je bilo malo tipova televizora i kada se popravljalo relativno lako zamenom elektronskih cevi i modula. Od 1985 godine pocinje prodaja komponenti i brzo se otvara trziste u svim bivsim jugoslovenskim Republikama.
Od 1989 godine servis prosiruje delatnost na ugradnju satelitskih antena a od 1996 i na montazu kamera i alarmnih sistema. Prodaja rezervnih delova ide paralelno sa time i znatno se uvecava devedesetih godina sa najezdom uvoznih televizora sa dalekog istoka. Tada se sklapaju ugovori o servisiranju u garanciji sa svim vecim uvoznicima i servisnim mrezama u Jugoslaviji.
    Danas ORBIT electronics d.o.o broji 15 zaposlenih sa saradnicima i nalazi se u sopstvenom prostoru u sirem centru Novog Sada na 240 kvadratnih metara korisne povrsine u novoizgradjenom trznom centru ERKER na Bulevaru Oslobodjenja 68b preko puta zgrade Dnevnika. Kapacitet servisa je do 10.000 uredjaja godisnje i svojim mogucnostima prevazilazi trenutne potrebe ali spremno docekuje nove uredjaje i tehnologije.
                                  


Edukacija i usavrsavanje zaposlenih je nas prioritet i tome poklanjamo najvecu paznju tako da nam savremeni nacini komunikacija i odrzavanja seminara za obuku preko interneta nisu strani sto dokazuje Certifikat Panasonic-a koga posedujemo vec pet godina. ORBIT poseduje servisnu mrezu na teritoriji cele Srbije i svojim kapacitetima stoji na raspolaganju kako sadasnjim tako i buducim uvoznicima u pogledu mogucnosti, kvaliteta i efikasnosti a na zadovoljstvo mnogobrojnih kupaca i prodavaca uredjaja.
    U pogledu prodaje delova i servisnog materijala ORBIT je odavno izrastao u regionalnog lidera ovog dela zemlje i nametnuo se pre svega kvalitetom, pristupacnom cenom a sada i logistickom podrskom koja svim stalnim kupcima iz struke obezbedjuje vise nego samo rezervni deo. Za sve one kolege koji se odluce da se snabdevaju u ORBITU obezbedili smo dobar broj besplatnih sema, dampova, resenih kvarova kao i internet forum preko koga se moze lako i brzo doci do resenja problema. Sa nadom da ce ovaj nas "posrnuli" serviserski posao u eri kada nista nije jeftinije od kucnog aparata opstati i dalje, uzdignute glave koracamo u buducnost. 
ORBIT electronics 


ORBIT electronics d.o.o. 21000 Novi Sad, Bul. Oslobodjenja 68b, , Serbia
tel: +381 (0)21 549-111
/+381 (0)21 549-131/ +381 (0)21 547-855