SEO optimizacija

Profesionalno optimizovan web sajt pored kvalitetnog dizajna, zanimljivih sadržaja, dobro organizovanih navigacionih menija, treba i da se pojavi medju prvim rezultatima pretrage na vodećim internet pretraživačima, kao što su Google, Yahoo, Bing .. U tom slučaju web sajt može opravdati uložena sredstva i u kratkom roku povećati profit Vaše firme.

Optimizacija sajta za internet pretraživače

Imate sajt koji zadovoljava vaše kriterijume i potrebe, ali se on ne pojavljuje u rezultatima pretrage na internet pretraživačima.

Vaš biznis ostaje neprimećen, dok Vaša konkurencija zarađuje putem interneta povećavajući svoje internet prisustvo. Ukoliko ste se prepoznali a želite da to da promenite na pravom ste mestu.

Kvalitetnom analizom ključnih reči, meta optimizacijom i optimizacijom sadržaja garantujemo kvalitetnu SEO optimizaciju sajta koja će vrlo brzo dati dobre rezultate.

Analiza ključnih reči

Analiza ključnih reči podrazumeva procenu kvaliteta i zastupljenosti ključnih reči na vašem web sajtu i analizu ključnih reči konkuretskih sajtova.
Analiza ključnih reči uključuje istraživanje informacija o postojećoj situaciji na web tržištu, tj. koliko je stranica indeksirano u pretraživačima poput Google-a, Yahoo-a, Bing-a ...
Analiza ključnih reči daje Vam informaciju o tome koliko se stranica nadmeće za top pozicije i kakve rezultate će dati kvalitetna SEO optimizacija sajta.

Optimizacija meta tagova

Optimizacija meta tagova u head kodu web stranice omogućavaju kvalitetnije indeksiranje i prikaz opisa web stranica u rezultatima pretrage. Ukratko meta podaci se koriste za komunikaciju i slanje informacija o sajtu pretraživačima.

BUTOBU će pomoći da postignete poslovne ciljeve koristeći najnapredniji pristup pri optimizaciji meta tagova vašeg sajta.

Prijava sajta na internet pretraživače

U cilju bržeg i kvalitetnijeg indeksiranja web stranice prijavljujemo web sajt na vodeće internet pretraživače tako da stranice koje Vi izrađujete u kratkom periodu budu kvalitetno indeksirane.

Optimizacija sadržaja sajta

Optimizacija sadržaja sajta podrazumeva sinergiju informacija o proizvodima ili uslugama koje nudi Vaš sajt sa ciljnom grupom ključnih reči koje bi unosili potencijalni klijenti Vašeg sajta.

Pod ciljnom grupom posetilaca smatraju se:

  1. Starosna grupa posetilaca: tinejdžeri, mladi, stari itd.
  2. Geografska Lokacija Vaše ciljne grupe

Nakon analize vrše se korekcije tekstualng sadržaja vašeg web sajta.

Cilj BUTOBU-a je ne samo da Vaš sajt plasira među prvih 10 mesta za određenu ključnu reč, nego da tamo Vaš web sajt i ostane.

To zahteva kontinualno praćenje optimizacije konkurentnih sajtova, praćenje popularnosti određenih ključnih reči, praćenje statistike posećenosti, najdominantnijih ključnih reči, najposećenijih web stranica ...

404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.