SEO optimizacija

Profesionalno optimizovan web sajt pored kvalitetnog dizajna, zanimljivih sadržaja, dobro organizovanih navigacionih menija, treba i da se pojavi medju prvim rezultatima pretrage na vodećim internet pretraživačima, kao što su Google, Yahoo, Bing .. U tom slučaju web sajt može opravdati uložena sredstva i u kratkom roku povećati profit Vaše firme.

Optimizacija sajta za internet pretraživače

Imate sajt koji zadovoljava vaše kriterijume i potrebe, ali se on ne pojavljuje u rezultatima pretrage na internet pretraživačima.

Vaš biznis ostaje neprimećen, dok Vaša konkurencija zarađuje putem interneta povećavajući svoje internet prisustvo. Ukoliko ste se prepoznali a želite da to da promenite na pravom ste mestu.

Kvalitetnom analizom ključnih reči, meta optimizacijom i optimizacijom sadržaja garantujemo kvalitetnu SEO optimizaciju sajta koja će vrlo brzo dati dobre rezultate.

Analiza ključnih reči

Analiza ključnih reči podrazumeva procenu kvaliteta i zastupljenosti ključnih reči na vašem web sajtu i analizu ključnih reči konkuretskih sajtova.
Analiza ključnih reči uključuje istraživanje informacija o postojećoj situaciji na web tržištu, tj. koliko je stranica indeksirano u pretraživačima poput Google-a, Yahoo-a, Bing-a ...
Analiza ključnih reči daje Vam informaciju o tome koliko se stranica nadmeće za top pozicije i kakve rezultate će dati kvalitetna SEO optimizacija sajta.

Optimizacija meta tagova

Optimizacija meta tagova u head kodu web stranice omogućavaju kvalitetnije indeksiranje i prikaz opisa web stranica u rezultatima pretrage. Ukratko meta podaci se koriste za komunikaciju i slanje informacija o sajtu pretraživačima.

BUTOBU će pomoći da postignete poslovne ciljeve koristeći najnapredniji pristup pri optimizaciji meta tagova vašeg sajta.

Prijava sajta na internet pretraživače

U cilju bržeg i kvalitetnijeg indeksiranja web stranice prijavljujemo web sajt na vodeće internet pretraživače tako da stranice koje Vi izrađujete u kratkom periodu budu kvalitetno indeksirane.

Optimizacija sadržaja sajta

Optimizacija sadržaja sajta podrazumeva sinergiju informacija o proizvodima ili uslugama koje nudi Vaš sajt sa ciljnom grupom ključnih reči koje bi unosili potencijalni klijenti Vašeg sajta.

Pod ciljnom grupom posetilaca smatraju se:

  1. Starosna grupa posetilaca: tinejdžeri, mladi, stari itd.
  2. Geografska Lokacija Vaše ciljne grupe

Nakon analize vrše se korekcije tekstualng sadržaja vašeg web sajta.

Cilj BUTOBU-a je ne samo da Vaš sajt plasira među prvih 10 mesta za određenu ključnu reč, nego da tamo Vaš web sajt i ostane.

To zahteva kontinualno praćenje optimizacije konkurentnih sajtova, praćenje popularnosti određenih ključnih reči, praćenje statistike posećenosti, najdominantnijih ključnih reči, najposećenijih web stranica ...

File not found.