Affiliate program

Affiliate zarada je opcija koja je omogućena svim BUTOBU članovima. Pruža Vam se mogućnost stvaranja stalnih prihoda reklamirajući BUTOBU portal i usluge koje nudimo, a svaka ostvarena prodaja doneće Vam profit.

Zaradite ozbiljan novac promovišući BUTOBU proizvode

Sistem reklamiranja je jednostavan. Potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog i preuzmete unapred pripremljene reklamne materijale - banere koji u sebi sadrže integrisan Vaš jedinstveni promoterski kod.

Banere koje ste preuzeli možete postavljati na bilo kojo lokaciji na web-u.

Ukoliko neko preko Vašeg banera poseti BUTOBU poslovni portal i registruje se, on postaje Vaš klijent. Od svake kupovine Vašeg klijenta Vi dugoročno dobijate proviziju u iznosu od 5% vrednosti svake uplate Vašeg klijenta.

Takođe možete, u direktnom kontaktu sa potencijalnim klijentima, promovisati BUTOBU portal, a klijenta upoznati sa svojim promoterskim korisničkim imenom koji treba da upišete prilikom kreiranja naloga Vašeg klijenta.

Statistiku online zarade možete pratiti na svom BUTOBU nalogu, a isplate zarade se vrše jednom mesečno, najasnije do kraja meseca za prethodni mesec u koliko klijent koji je registrovan preko Vas uredno izmiruje tekuće obaveze.

Vaš posao saradnika BUTOBU portala može Vam doneti kontinuiranu i nadasve solidnu zaradu, uz minimum napora i uloženog vremena, jer marketinška moć interneta je ne merljiva i u stalnom porastu.

File not found.