SEO OPTIMIZACIJA - OPTIMIZACIJA SAJTA ZA INTERNET PRETRAZIVACE

SVAKI SAJT OSIM KVALITETNOG DIZAJNA, SADRZAJA, ORGANIZOVANE NAVIGACIJE MORA IZLAZITI I U REZULTATIMA PRETRAGE NA INTERNET PRETRAZIVACIMA. JEDINO TAKAV SAJT MOZE OPRAVDATI SREDSTVA KOJA STE ULOZILI U NJEGA I U KRATKOM PERIODU POVECATI PROFIT VASE FIRME.

 

Imate sajt koji zadovoljava vaše kriterijume i potrebe ali se on ne pojavljuje u rezultatima pretrage na internet pretraživačima.

 

Ostajete neprimeceni dok Vaša konkurencija zaradjuje putem interneta povećava svoje internet prisustvo.Ukoliko ste se prepoznali a želite da to da promenite na pravom ste mestu.

 

Kvalitetnom analizom ključnih reči, meta optimizacijom i optimizacijom sadržaja mi radimo kvalitetnu SEO optimizaciju sajta koja će vrlo brzo dati rezultate.

 

Analiza kljucnih reci

Analiza ključnih reči podrazumeva procenu kvaliteta i zastupljenosti ključnih reči na vašem web sajtu i analizu klučnih reči konkuretskih sajtova.
Analiza kljucnih reči uključuje istraživanje informacija o postojećoj konkurenciji, tj. koliko je stranica indeksirano u pretraživačima poput Google-a, Yahoo-a.
Ovo vam daje ideju o tome koliko se stranica nadmeće za top pozicije i kakve rezultate će dati optimizacija sajta.

 

Unošenje meta tagova

Unošenje meta tagova u kod web stranice tako da su pretraživači u stanju da indeksiraju vaše web stranice češće i kvalitetnije. Ukratko meta podaci se koriste za komunikaciju i slanje informacija o sajtu pretraživačima tako da posetilac sajta ne vidi date informacije i ujedno ne mora brinuti o njima.

Mi ćemo vam pomoći da postignete Vaše ciljeve koristeći najnapredniji pristup pri optimizaciji meta tagova vašeg sajta.

 

Prijava sajta na internet pretraživače

Radi bržeg i kvalitetnijeg indeksiranja Vaše stranice prijavljujemo Vaš sajt na sve vodeće internet pretraživače tako da stranice koje mi izrađujemo u kratkom periodu budu kvalitetno indeksirane.

 

Optimizacija sadržaja

Optimizacija sadržaja podrazumeva upoznavanje sa informacijama, proizvodima ili uslugama koje nudi Vaš sajt i ciljnom grupom kojoj je Vaš sajt namenjen.

Pod ciljnom grupom se smatraju dve stvari:
1.) Tip posetilaca. Napr: tinejdžeri, žene, muškarci, mladi, itd.
2.) Lokacija Vaše ciljne grupe (napr. New York, USA, svet, Australija, itd).

Nakon analize vrše se konsultacije i izmene tekstualng sadržaja vašeg web sajta. Naš cilj je ne samo da vas plasiramo medju prvih 10 mesta za odredjenu ključnu reč, nego da TAMO I OSTANETE.

To zahteva kontinualno praćenje optimizacije konkurentnih sajtova, praćenje popularnosti odredjenih ključnih reči, praćenje statistike posećenosti, najčešćih ključnih reči, najposećenije stranice itd.