NAPREDNA SEO OPTIMIZACIJA

SEO je skraćenica naziva Search Engine Optimisation, što u prevodu znači prilagođavanje ili optimizacija sajta za pretraživače. Reč je o procesu prilagođavanja sajta i njegovog sadržaja internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo i MSN. Naravno naglasak se nalazi na prilagođavanju za Google, pošto ovaj pretraživač dominira u svetu.

 

Uz pomoć optimizacije sajta, vaša internet prezentacija ima daleko veću šansu da se plasira medju prvih deset pozicija za odredjenu ključnu reč, tj. da se na listingu rezultata nalazite na prvoj stranici. Onda imate daleko najveću šansu da vas potencijalni posetilac nadje.

 

Glavni cilj je da vaš sajt privuče što više kvalitetnih posetilaca sa internet pretraživača, tj. onih posetilaca, kojima je Vaš sajt i namenjen.

 

Kako povećati posećenost sajta?
Odgovor na ovo pitanje nije tajna i poznaju ga mnogi web dizajneri. Potrebno je uraditi :

 

Deluje veoma jednostavno a da li je to zaista jednostavno uraditi?

Za rangiranje sajta ("page rank") presudan je broj linkova koji direktno vodi ka Vašem sajtu. Veoma je bitno da ti linkovi budu sa sajtova koji imaju veliki "page rank" i veliku posećenost.
To se može postići zakupom reklamnog prostora na dobro rangiranim sajtovima ili razmenom banera.

Ovaj korak će dovesti do željenih rezultata u rangiranju stranice ili web sajta. Jedini problem je što mesečni troškovi zakupa na ovako rangiranim sajtovima mogu Vas skupo koštati.


Razmena banera je otežana jer Vaš sajt nema odgovarajući rang da bi bio zanimljiv za razmenu banera.

 

Ovde nastupa naš poslovni portal sa uslugom napredne SEO optimizacije.

BUTOBU portal kao visoko posećen sajt i sajt sa dobrim rangom može značajno pomoći Vašem postojećem web sajtu da bude bolje rangiran na internetu.

 

To takođe znači da postavljanjem stranica , proizvoda i usluga na našem poslovnom portalu ste dobili i ogroman broj kvalitetnih linkova ka vašem ličnom web sajtu čime direktno utičete na PAGE RANK vašeg sajta.

 

UKOLIKO STE PREMIUM ČLAN LAGANO ALI SIGURNO POSTAJETE KONKURENTNIJI NA INTERNET TRŽIŠTU I POVEĆAVATE SVOJE INTERNET PRISUSTVO.

 

Zapamtite ulaganje u PREMIUM PAKET se višestruko vraća u kratkom vremenskom periodu.