KREIRANJE NEOGRANICENOG BROJA DINAMIČKIH WEB STRANICA

Premium članivomi BUtoBU kluba je omogućeno da putem centralizovanog CMS (BUTOBU kontrolnog panela) na najjednostavniji način naprave neograničen broj internet stranica na kojim će opisati potencijalnim klijentima usluge ili proizvode koje imaju u svojoj ponudi.

 

To znači da možete svakoj pojedinačnoj uslugi ili proizvodu posvetiti jednu internet stranicu sa neograničenim brojem informacija, fotografija i ključnih reči.

 

Svaka od stranica koju kreirate nudi i mogućnost pojedinačne SEO optimizacije.

Prilikom kreiranja stranice sami unosite ključne reči po kojima želite da ta stranica izađe u rezultatima pretrage na internet pretraživačima kao što su Google i Yahoo.

 

Veoma važno je znati da svaka stranica koju kreirate se već posle nekoliko nedelja počinje visoko kotirati na vodećim internet pretraživačima.

 

Ukoliko izaberete da Vam mi uradimo sajt ili izvršimo njegov redizajn, bićete u mogućnosti da koristite BUTOBU kontrolni panel za potpunu kontrolu svih sadržaja na Vašem sajtu.

 

BUTOBU CMS Vam omogućava da sa jednog mesta, na jednostavan način unosite opise usluga, proizvode u web prodavnicu, aktuelnosti, galerije fotografija, video galerije koje će se automatski prikazivati na našem portalu i na Vašem ličnom web sajtu.

 

Kvalitet našeg centralizovanog CMS-a se ogleda u njegovoj jednostavnosti i funkcionalnosti.
Našim CMS-om može upravljati i neko ko ima minimum znanja u radu sa računarom.

Ukoliko ste nekada slali e-mail ili kucali tekst u nekom od tekst editora kao što je Word, nije vam potrebno dodatno znanje da u potpunosti upravljate BUTOBU CMS-om

 

Sadržaje koji ste uneli u svakom momentu možete dodavati, brisati ili menjati sa bilo kog računara i u bilo koje vreme, a jedino što vam je potrebno jeste pristup internetu.

 

U koliko već imate Vaš web sajt postoji mogućnost da se u njega ugradi BUTOBU sistem upravljanja sadržajem po ceni izrade web sajta za PREMIUM članove (34.99 €). Na ovaj način izbegavate troškove održavanja web sajta i plaćanja zakupa domena i hostinga.