boje i lakoviPreduzeće NS OKOV bavi se uvozom i distribucijom boja i lakova italijanskog proizvodjaca SAYERLACK . Ovaj proizvodjač boja i lakova smesten je severnoj Italiji , oblast Bolonja , u mestu Pianoro . Sa radom je pocela davne 1954. godine. Od tada do danas ovaj proizvodjač je ustalio široku mrežu distributera u celom Svetu. Danas SAYERLACK čini deo kompanije Sherwin Williams , koja predstavlja lidera u premazima za drvnu industriju . Brend SAYERLACK danas čini tim vrhunskih istrazivača koji ga stavljaju u sam vrh kvaliteta , a kombinacijom asortimana i cenom svrstava ga medju najkonkurentnije proizvodjače premaza za drvo .
Kompanija NS OKOV ima priliku da vam predstavi neke od najprodavanijih premaza za drvnu industriju . U ponudi ćete nacći širok asortiman poliuretanskih bezbojnih i pigmentiranih lakova , u različitim visinama sjaja . Velik izbor bajceva kao i širok spektar mešanih boja po različitim ton kartama (RAL , WCP , NCS) . Takodje ćete naći širok asortiman bezbojnih i pigmentiranih lakova , na vodenoj bazi , u različitim visinama sjaja. Sve ove proizvode mozete naći i za unutrašnju i spoljnu upotrebu . Pored široke palete različitih lakova na različitim bazama posedujemo i širok asortiman  specijalnih efekata kao i različite vrste razredjivača .

Preduzeće NS OKOV od 2003.godine je uvoznik i distributer boja i lakova SAYERLACK za Vojvodinu. Pored palete proizvoda lakova u ponudi imamo i ostali repro materijal za farbanje nameštaja,stolarije i podova(gitovi za drvo,brusni materijal,zaštitni materijal).
              boje i lakovi    premazi za drvo   boje i lakovi   
NS OKOV
Hadži Ruvimova 4
Novi Sad
021/ 543 996