Zatvori
boje i lakoviPreduze─çe NS OKOV bavi se uvozom i distribucijom boja i lakova italijanskog proizvodjaca SAYERLACK . Ovaj proizvodja─Ź boja i lakova smesten je severnoj Italiji , oblast Bolonja , u mestu Pianoro . Sa radom je pocela davne 1954. godine. Od tada do danas ovaj proizvodja─Ź je ustalio široku mre┼żu distributera u celom Svetu. Danas SAYERLACK ─Źini deo kompanije Sherwin Williams , koja predstavlja lidera u premazima za drvnu industriju . Brend SAYERLACK danas ─Źini tim vrhunskih istraziva─Źa koji ga stavljaju u sam vrh kvaliteta , a kombinacijom asortimana i cenom svrstava ga medju najkonkurentnije proizvodja─Źe premaza za drvo .
Kompanija NS OKOV ima priliku da vam predstavi neke od najprodavanijih premaza za drvnu industriju . U ponudi ─çete nac─çi širok asortiman poliuretanskih bezbojnih i pigmentiranih lakova , u razli─Źitim visinama sjaja . Velik izbor bajceva kao i širok spektar mešanih boja po razli─Źitim ton kartama (RAL , WCP , NCS) . Takodje ─çete na─çi širok asortiman bezbojnih i pigmentiranih lakova , na vodenoj bazi , u razli─Źitim visinama sjaja. Sve ove proizvode mozete na─çi i za unutrašnju i spoljnu upotrebu . Pored široke palete razli─Źitih lakova na razli─Źitim bazama posedujemo i širok asortiman  specijalnih efekata kao i razli─Źite vrste razredjiva─Źa .

Preduze─çe NS OKOV od 2003.godine je uvoznik i distributer boja i lakova SAYERLACK za Vojvodinu. Pored palete proizvoda lakova u ponudi imamo i ostali repro materijal za farbanje nameštaja,stolarije i podova(gitovi za drvo,brusni materijal,zaštitni materijal).
              boje i lakovi    premazi za drvo   boje i lakovi   
NS OKOV
Had┼żi Ruvimova 4
Novi Sad
021/ 543 996