PočetnaSAJAM INTERNETA "ODRŽIVI GRAD"


15. mart 2018, 11h
Novi Sad, Spens
 

Održivi gradSajamska priredba 15. marta je važan događaj za budućnost zemlje. Činjenica da je veći deo Srbije još tradicionalan, zahteva klasičan koncept – VIRTUELNI SAJAM UŽIVO, sa ekranima, atraktivan, izazovan i edukativan. Ključ je za nacinalnu pažnju i masovnije učesšće. 


Novi koncept u duhu pametnih i zelenih gradova sa ruralnim prstenom, primeren Balkanu. Svetski san, koji mi već imamo, samo je pitanje kako da to organizujemo i naplatimo. 


SPC Vojvodina, poslovni salon15.3.2018. 11:00h


Srbija po meri mladog čovekaIako je Internet carstvo virtuelnog, ali time svet samo tehnološke elite Srbije, odlučili smo se za sajam uživo, da bi se srele tradiconalna i digitalna Srbija, da bi smo pokazali kakvih zlatnih kompanija imamo, da bi inforamtičari dobili zasluženo piznanje, ali i podršku, da bi sutra svi bolje živeli.


Pored prvih ljudi zemlje i Vojvodine, gosti predavači će govoriti o internet poslovanju, svemu onome šta grad čini pametnim i održivim, pre svega hrana, izvoz i poljoprivreda. Korisna razmena iskustva za stručnjake i mlade kadrove.

Sajam: INTERNETA

BUTOBU Marketing
^ NEAKTIVAN ^