Kompanija za web tehnologije - web dizajn studio

Osnovana oktobra 2016, sa ambicijom da unapredi proces izrade i kvalitet izrade web sajtova. Nalazimo se u Londonu, Velika Britanija. Nadamo se da ćemo vam ponuditi uslugu koja se može porediti sa vodećim svetskim web dizajn kompanijama. Donoseći inovativna i sveža tehnička rešenja na scenu, uz kreativne ideje trudimo se da nadmašimo i najkvalitetnije, i firme sa dugom tradicijom u oblasti web dizajna, ujedno nudeći povoljnije cene usluga za isti ako ne i bolji kvalitet web dizajn usluga.

U prvoj godini postojanja firme mi smo već nadmašili i rešili mnoge teškoće koje opterećuju profesionalni web dizajn već godinama. Već smo isporučili mnogo kvalitetnih web sajtova našim klijentima širom sveta. Međutim, ovo je samo početak. Sa svakim novim ugovorom koji potpiše BUTOBU, kompanija za web tehnologije, trudimo se da pronađemo i upotrebimo najnovija web rešenja i tehnike u cilju realizacije savršene kombinacije forme i funkcije web sajta.

Vodimo porta BUTOBU, koji postoji od 2012 godine, jedinstveni poslovno - informativni portal u svetu.

BUTOBU portal je 2013. i 2014. ušao u uži izbor dobitnika nagrade Diskolobos , koju dodeljuje JISA ( Jedinstveni informatički savez Srbije), za najbolja poslovna rešenja zasnovana na primeni IKT za portal www.butobu.rs.

BUTOBU stremi ka tome da pruži najveći mogući kvalitet usluga za svakog našeg klijenta. Prioritet nam je uspostaviti dugoročne i kvalitetne partnerske odnose. Osoblje u kompaniji ima veliko iskustvo u realizaciji profesionalnih i kompletnih internet rešenja. Bilo da je to web hosting, web dizajn ili koimercijalni web sajt, mi vam možemo pomoći da krenete pravim putem.

Pružite nam ruku u upotrebi interneta kao alata za realizaciju i unapređenje Vašeg poslovanja. Sa rastućim brojem ljudi koji koriste internet, BUTOBU je dobro upućen u svetske tokove internet tehnologija, te Vam može ponuditi usluge pomoću kojih možete održati korak u našem dinamičnom svetu. U koliko vaša postojeća web dizajn kompanija nije završila posao u potpunosti, prepustite vaš projekat nama i mi ćemo sa zadovoljstvom ispuniti sve vaše web dizajn zahteve.