Custom shop za ozbiljne biznise

Vi imate robu – Mi vam nudimo prodavnicu napravljenu po meri, samo za vas

Custom prodavnica je ekskluzivni Lava Net proizvod. Namenjena je vlasnicima biznisa koji prodaju veliki broj proizvoda i žele potpunu kontrolu prodaje na internetu.

 

Šta sve podrazumeva “ručno izrađena” online radnja:

moderan dizajn svih stranica (Početna, O nama… zatim stranica na kojoj su predstavljeni sami proizvodi i na kraju tehničke stranice: Korpa, Podaci korisnika, Plaćanje…)

mašina koja sve to pokreće pisana specijalno za vaš biznis – New Software Generation

dodaci prilagođeni vašim potrebama

Prednosti custom prodavnice

ogroman broj proizvoda

velika brzina učitavanja

rešenje samo za vaš biznis

najbolja online prodavnica na tržištu

maksimalna bezbednost

mogućnost uvoza velikog broj proizvoda iz drugih sistema

atraktivan izgled koji privlači pažnju kupaca

sistem „ključ u ruke“

Internet prodavnica uključuje admin deo

Kontrolna tabla: kada se ulogujete ulazite u kontrolnu tablu i bekend vaše online prodavnice

Lista korisnika: tu su podaci svih kupaca koji su ostavili svoje podatke za registraciju, kao i podaci ljudi koji rade na šopu i uopšte podaci o svakom ko ima pristup da se uloguje u bekend prodavnice

Računi: to su zapravo narudžbine sa svim detaljima. U gornjem delu ekrana ćete imati filtere, dole su podaci i statut (u kojoj je fazi porudžina) svake porudžbine. Svaki račun može da se pogleda i potom ponovo pošalje kupcu, ukoliko ima potrebe za tim, može da se štampa i eksportuje kao PDF dokument.

Proizvodi: centralno mesto je deo gde su unose proizvodi sa svim detaljima. Klikom na svaki proizvod ili na DODAJ NOVI se dolazi do ovog dela. Naravno, tekstualni deo se menja u ono što se odnosi na vaš posao. Može se dodavati i oduzimati. To ćemo sve dogovoriti kada uđemo u tu fazu produkcije. Ovo je samo pregled.

Kategorije: ovde se, kao i u svim ostalim sistemima prave kategorije i podkategorije. Mogu se dodati sličice za svaku kategoriju…

Marke: to je specifičnost za ovaj šop. Zapravo je reč o kategorijama ali po nekom kriterijumu. Ona pre svega služi kako bi kupci mogli da unakrsno filtriraju proizvode po raznim kriterijumima (npr. ako kupci žele da vide samo pamučne majice žute boje proizvođača H&M)

Na kraju su kurirske službe: tu možete dodavati koliko god želite službi (tako će vaši kupci imati mogućnost biranja kojom kurirskom službom žele dostavu kupljenog proizvoda)

Na ovoj prodavnici se mogu dodavati svi spoljni kodovi za praćenje. Mogu se dodati za celu prodavnicu, kao i za svaki proizvod pojedinačno. 

Takođe se mogu menjati profili onih koju učestvuju u radu i pregledu bekenda. 

Tehnologija koju koristimo za izradu custom šopa

Čist PHP (no framework). Baza MySQL. Front HTML i CSS (framework Bootstrap). 

Jedna od retkih internet prodavnica koja nema nepotrebnog koda. 

Prodavnica je možda i “najlakša” na tržištu, jer je tu samo kod koji radi to što je neophodno, ne učitava se još veliki broj funkcija koje zapravo nikada ništa ne rade, već samo tu postoje.

 

Dodaci – Plugins

Sve dodatke pravimo posebno po vašoj specifikaciji. Dodatke (plugins) programiramo po radnom satu. Pod dodacima podrazumevamo sve što vam treba, a nije uključeno u stavke koje smo naveli. Recimo, dodaci za automatski uvoz proizvoda iz drugih šopova ili sistemi za plaćanje. 

Dodaci nisu uključeni iz nekoliko razloga: 

da ne bi opterećivali kod koji nosi osnovnu prodavnicu

da bi naručilac prodavnice dobio samo prodavnicu ukoliko mu ništa drugo ne treba

da bi sve dodatke mogli da uradimo po specifičnoj želji naručioca. Drugim rečima, nema tipskih plaginova koji potom moraju da se prerađuju za konkretne potrebe

Tekst originalno objavljen ovde.