Zatvori

JUMEIHO TERAPIJA
 


IV-C3 - JUMEIHO TERAPIJA - Japanska tehnika le─Źenja.

Yumeiho - japanska masa┼żna terapija je kombinacija drevnih terapija šaolinske masa┼że, hiropraktike, akupresure, tai masa┼że, Tui Ne, itd. U suštini je savršeno jedinstvo tradicionalnog istoka i modernog zapadnog wellnessa, orijentalne teorije i viševekovne prakse.

Nastala je Šaolinskom mamastiru, kombinacijom metoda koje su monasi razvijali, ispitivali, tra┼żili i opipavali tokom više od 500 godina. Suština ove holisti─Źke metode (koju su u po─Źetku jednostavno zvali Le─Źenje celine) je da deluje duboko na bi─çe, ne samo na telo, i da otklanjaju─çi fizi─Źke blokade ujedno osloba─Ĺa emocionalno telo i otpušta mentalne tegobe za koje smo vezani, kao što su strahovi i depresije. Ovaj metod je u Evropu doneo Saionji Masayuki davne 1989, a Beograd je bio prva destinacija nakon Kine i Japana gde je odr┼żan kurs za terapeute. Kasnije ju je Masayuki preimenovao i nazvao Yumeiho, što u slobodnom prevodu zna─Źi pokretanje ┼żivotne energije (od re─Źi Yu Mei ─Źije zna─Źenje je izvor ┼żivota i Ho - pokreta─Źka sila)".

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ubla┼żavaju i uklanjaju bolovi u le─Ĺima i vratu, kao i bolovi vezani za ki─Źmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poreme─çaja te┼żišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne te┼żine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odli─Źne rezultate kod osoba koje imaju probleme sa ki─Źmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo dr┼że u istom polo┼żaju. Tehnika se koristi i kod sportista preoptere─çenih intenzivnim treninzima,  jer se njome mogu opustiti miši─çi, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih uti─Źe na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizi─Źko kretanje, loše dr┼żanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom ┼żivota.

Yumeiho se preporu─Źuje i kod skolioti─Źnog dr┼żanja koje se javlja kod dece, a dugoro─Źno mo┼że izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa. 

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za KURS JUMEIHO TERAPIJE kre─çe: 27. juna 2020. (subota u 16h, U─Źionica u Vase Pelagi─ça 1), termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
BEOGRAD: Nova grupa (upis) za KURS JUMEIHO TERAPIJE kre─çe od: 28. juna 2020. (NEDELJA, 16h), Upis u toku. DURMITORSKA 19, u 16-20h.

CENA KURSA Jumeiha terapije je 10.000 din. (+1.000 din sertifikat)
Inividualni kurs: 15.000 din, broj ─Źasova po dogovoru.
PRIJAVLJIVANJE NA KURS: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
INOSTRANSTVO - VIBER: +381 60 / 76-711-74


       Upis svakog dana od 08-21h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114