Zatvori
          ŠKOLA AKUPRESURNE
                   TERAPIJE


          AKUPRESURNA TERAPIJA ili
                      AKUPRESURA


AKUPRESURNA TERAPIJA
- tj. AKUPRESURA poti─Źe iz Azije i bazira se na kineskoj tradicionalnoj medicini Zh┼Źng Y─ź. To je drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri – pritiska prsta na tzv. aku – ta─Źke. Ravnote┼ża ┼żivotne energije unutar tela smatra se osnovom zdravlja, ne samo telesnog nego i psiho – emocionalnog. U našem telu postoji 14 glavnih energetskih tokova ili meridijana koji su povezani sa razli─Źitim organima i psiho-emocionalnim izra┼żajima. Na svakom meridijanu nalaze se mnoge akupresurne ili akupunkturne ta─Źke, ─Źijim povezivanjem dobijamo meridijane. To su ta─Źke ulaska i izlaska energije. Ta─Źke za akupresuru pore─Ĺane su du┼ż 14 meridijana koji ne odgovaraju ni jednom fiziološkom procesu ili anatomskoj strukturi tela.

Tako, mo┼że se pritisnuti samo jedna ta─Źka da bi se ubla┼żio odre─Ĺeni simptom ili tegoba, ili niz ta─Źaka odre─Ĺenim redosledom kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma. Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne ta─Źke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišu─çi ih masa┼żom, grejanjem ili iglama, mo┼żete povratiti unutrašnju ravnote┼żu i ubla┼żiti tegobe. Akupresura koristi iste ta─Źke kao i akupunktura, ali u ovoj tehnici ta─Źke se tretiraju pritiskom prsta ili šake, dok se u akupunkturi ta─Źke stimulišu ubadanjem iglica.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE kre─çe 26. SEPTEMBRA 2020. (subota u 16-20h, U─Źionica u Vase Pelagi─ça 1), termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
BEOGRAD: Nova grupa za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE kre─çe 27. SEPTEMBRA 2020. (Nedelja, 16-20h). DURMITORSKA 19.

CENA KURSA Akupresurne terapije je 10.000 din (umesto 26.000 din), po SPECIJALNOM SEZONSKOM popustu .
Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
Iskoristite SPECIJALNI popust.