Zatvori

NOVI SAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE LICA kre─çe: Subota, 20. JUNI (12-16h) Vase Pelagi─ça 1, Novi Sad.
BEOGRAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE LICA kre─çe:Nedelja, 28. JUNI: (16-20h), Durmitorska 19, Beograd.
CENA: 10.000 din.
________________________________________________________________________________
NOVI SAD
: NOVA GRUPA za
Kurs MADEROTERAPIJE (antic. masa┼ża oklagijama) kre─çe: Subota, 20. JUNI: (12-16h), Vase Pelagi─ça 1, Novi Sad.
BEOGRAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE (antic. masa┼ża oklagijama) kre─çe: Nedelja, 28. JUNI: (16-20h), Durmitorska 19, Beograd.
CENA: 10.000 din.
______________________________________________________________________________________
                      Upis na telefon: 060/76-711-74  ili  069/767-114

                          KURS MADEROTERAPIJE LICA
        
  
                                        Upis svakog meseca na tel: 060/76-711-74  ili  069/767-114


Pojam kao i praksa maderoterapije poti─Źu iz Kolumbije, a predstavljaju masa┼żu prirodnim instrumentima, odnosno valjcima napravljenima od drveta. Iako je kod nas najpopularnija po pitanju estetske prirode odnosno rešavanja ne┼żeljenog celulita, maderoterapija je izvrsna za podsticanje cirkulacije, tako─Ĺe kao limfna drena┼ża, te kao efektivni tretman protiv bolova u le─Ĺima kao i drugih reumatskih oboljenaja.

Postoji nekoliko vrsta ovih drvenih valjaka, a naj─Źeš─çe se koriste rebrasti valjak (buldo┼żerka), valjak s kockicama (kockasti valjak), te plo─Źa ili daska za izvla─Źenje kontura  i ce─Ĺenje (špaklica ili cedilica). Koristi se tako─Ĺe i vakuum zvono (za izvla─Źenje celulita iz dubljih slojeva ko┼że ) i razne rebraste i sl. grablje sa drškom ili elesti─Źna buldo┼żerka bez drške, koja se mo┼że prilago─Ĺavati krivinama tela i tako posti─çi maksimalni efekat na stimulaciju izbacivanja celuilita iz dubljih slojeva ko┼że. Za dublji efekat mogu se koristiti i modularni drveni valjci za limfnu drena┼żu, koji pove─çavaju efikasnost postoje─çih valjkova za anticelulitnu maderoterapiju.

Bez koriš─çenja ulja izvo─Ĺenje maderoterapije bilo bi pomalo bolno, stoga je to tako─Ĺe jedan od najva┼żnijih ─Źinioca u ovom tretmanu. Koriste se isklju─Źivo prirodna ulja, posebno ulje sezama koje ima dokazanu efikasnost kada su u pitanju podsticanje limfe i njene cirkulacije.

Ako se odlu─Źite za tretmane maderoterapijom, vrlo je va┼żno da izaberete stru─Źnu osobu za izvo─Ĺenje tretmana jer mo┼że do─çi do trajnog ošte─çenja krvnih ┼żila ako se valjci koriste nepravilno i s prejakim pritiskom, a po┼żeljno je i detaljno poznavanje limfnih puteva i limfnih ─Źvorova, da ne bi dolazilo do ne┼żeljenog nagomilavanja limfe u tkivima.

Maderoterapija lica

Osim na telu, maderoterapija je po┼żeljna i kao tretman za lice jer podsti─Źe prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u ko┼żi te vas mo┼że rešiti ne┼żeljenog podbratka i zadebljalih podo─Źnjaka.

Maderoterapija lica je antiage i kozmeti─Źki tretman lica koji sadr┼żi bazi─Źno terapiju drvenim mikro-oklagijama za lice, ali i elemente anti-age masa┼że lica tj. faceliftinga, tretman izabranih akupresurnih i marma ta─Źaka za masa┼żu lica, elemente antiaging limfne drena┼że lica kombinovanih sa raznim hranljivim uljima.

Ovaj tretman je veoma je koristan za regeneraciju ko┼że lica (i vrata), a ima sna┼żno antitoksi─Źno dejstvo na celo lice (tj. ─çelije ko┼że lica), a tretiranjem meridijana na licu podsti─Źe dejstvo ─Źi-energije na regeneraciju i podmla─Ĺivanje svih tkiva na licu ne samo ko┼że, a indirektno, uti─Źe i na balansiranje rada unutrašnjih organa i nervnog sistema (opuštanje CNS-a i relaksiranje miši─ça). Kombinacijom drvenih mikro oklagija i antiaging limfne drena┼że uspešno se smanjuju bore, deformiteti lica i poboljšava prirodna simetrija lica. Osoba se na kraju tretmana ose─ça podmla─Ĺeno, osve┼żeno i regenerisano, naro─Źito ako se kombinuje sa odre─Ĺenim kremama za lice i toplim kupkama.

Ovaj te─Źaj je po┼żeljan kao dodatni vid terapije profesionalnim maserima, wellness i spa terapeutima, fizioterapeutima i kozmeti─Źarima specijalizovanih za antiage i detoks tretmane, ali i svim zainteresovanim polaznicima koji ┼żele da ponude svojim postoje─çim klijentima nešto novo, pouzdanije i tretman koji je gotovo bez štetnih efekata, a rezultati su brzi, i vide se ve─ç posle 5 dana redovnih tretmana.

Šta je Maderoterapija (terapija drvenim oklagijama)

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masa┼że koja poti─Źe iz Kolumbije i koja se zasniva na korištenju anatomski izra─Ĺenih elemenata od drveta što ─Źini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na ko┼żi. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masa┼że od klasi─Źne masa┼że i namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalnim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potko┼żnom tkivu, osobama sa izra┼żenim borama ili uve─çanim i nekontrolisanim celulitom.

Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnote┼ża energije, smanjuje stres i osloba─Ĺaju miši─çi i zglobovi od bolova. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile proširivanje primene i u estetske svrhe. Mo┼że se koristiti za dobijanje ─Źvrstine tela, zategnutosti ko┼że, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ─çelija, izbacivanje toksina, viška vode ili celulita.

Ovo osloba─Ĺanje od toksina podsti─Źe metabolizam na sagorevanje masti. Tako─Ĺe, razbijaju se d┼żepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na ko┼żi i omogu─çava se ravnanje i zatezanje ko┼że. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilago─Ĺavaju razli─Źitim delovima tela.

Ova metoda je: prirodna, neinvanzivna i skoro da nema kontraindikacije.

Maderoterapija se preporu─Źuje za:
     Opuštanje tela i uma
     Stimulaciju limfnog sistema
     Eliminaciju toksina
     Ubrzanje metabolizma
     Razbijanje celulita
     Sagorevanje masti
     Tonus(toniranje) i zatezanje
     Redukciju obima

Cilj primene ove tehnike je eliminacija toksina koji se skupljaju u razli─Źitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masa┼że aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a tako─Ĺe eliminiše zadr┼żavanje vode, masti i ostalih štetnih ─çelija u tretiranim delovima tela. Tako─Ĺe se koristi za oblikovanje i u─Źvrš─çivanje zadnjice.

Masa┼żom dopiremo duboko unutar ko┼że ─Źime se aktiviraju ─çelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

     Oblikovanje struka
     Eliminaciju masti na bokovima
     Definisanje nogu
     Zatezanje butina i nogu
     Smanjenje obima struka
     Definisanje ruku

Ve─çinom se uzima paket od 10-15 tretmana masa┼że. Masa┼że se rade SVAKI DAN (minimum 5 dana) i ve─ç nakon pete masa┼że se vidi velika razlika. Paket se radi jednom u tolu jednog menstrualnog ciklusa. Posle maksimalno tri paketa (ili tri meseca po 10 tretmana) mo┼że se napraviti pauza u jednoj sezoni (recimo leto ili zima), pa opet nastaviti u slede─çoj sezoni (prole─çe, jesen), dok se celulit (kod anticelulitne maderoterapije) ili bore, podvaljak, d┼żepovi masno─ça na licu (kod maderoterapije lica) potpuno ne povuku. Klijente je potrebno stalno ohrabrivati i motivisati, da izdr┼że do kraja tretmana ili sezone, jer im se celulit ili nakipine masno─ça, mo┼że i vratiti ako prerano prekinu tretmane.


///PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. //// PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

OPŠTU TEORIJU LIMFNE DRENA┼ŻE I ANATOMIJU LIMFNOG SISTEMA pogledajte OVDE.
CENA: 10.000 din.
_______________________________________________________________________NOVI SAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE LICA kre─çe: Subota, 20. JUNI (12-16h) Vase Pelagi─ça 1, Novi Sad.
BEOGRAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE LICA kre─çe: Nedelja, 28. JUNI: (16-20h), Durmitorska 19, Beograd.
CENA: 10.000 din.
________________________________________________________________________________________________
NOVI SAD
: NOVA GRUPA za
Kurs MADEROTERAPIJE (antic. masa┼ża oklagijama) kre─çe: Subota, 20. JUNI: (12-16h), Vase Pelagi─ça 1, Novi Sad.
BEOGRAD: NOVA GRUPA za Kurs MADEROTERAPIJE (antic. masa┼ża oklagijama) kre─çe: Nedelja, 28. JUNI: (16-20h), Durmitorska 19, Beograd.
CENA: 10.000 din.
_______________________________________________________________________
                  Upis na telefon: 060/76-711-74  ili  069/767-114