Zatvori
ŠUNGIT je kamen sa veoma širokim spektrom dejstva. On pročišćava, strukturiše i čini vodu lekovitom. Sa šungitom voda je podpuno očišćena od organskih i neorganskih nečistoća, štiti od vibrione kolere, bakterija,spora itd... 

 ŠUNGIT može da apsorbuje organske supstance kao što su alkohol, hlor, smole, pesticidi, naftne derivate itd... I,prevazilazi aktivni ugalj 30 puta. Ali, što je najvažnije voda sa šungitom postaje biološki aktivna. Slična je veoma mineralizovanim vodama, s tim što ima jedinstvena lekovita svojstva koja pomažu da revitalizuju telo, obnavlja imunitet, ubrzava metabolizam, vrši prevenciju raznih bolesti itd..

 ŠUNGIT  jedinstven je po svom sastavu, strukturi i svojstvima minerala,  u crnoj  boji sa raznim prugama jdinstven je u svetu i glavno nalazište minerala je u Rusii. On sadrži 20 mikroelemenata korisnih za organizam, ukljčujući i silicium i glogularni ugljenik u veoma aktivnoj formi.U svetu ne postoji sličan mineral.

 ŠUNGIT leči, čuva, pročišćava, štiti , normalizuje i obnavlja. Glavno lekovito svojstvo je vraćanje ravnoteže elektromagnetnog polja u telu. Zbog toga se šungit zove ŽIVIM KAMENOM! On takođe utiče na unutrašnje organe, aktivira jetru,creva,ublažava bol, leči srce, pomaže da se izbori sa stresom i uklanja posledice, štiti čoveka od štetnog dejstva elektromagnetnog zračenja.

 NAUČNO JE POTVRĐENO DA ŠUNGIT OBEZBEĐJUJE ZDRAV ŽIVOT!