Zatvori
Proizvodi od TURMALINA  napravljeni su putem japanske tehnologije sa upotrebom turmalinskih kristala, trajnih magneta, bambusovog ulja i organskog germaniuma.Sva ─Źetiri organska elementa su ugra─Ĺena u troslojnu strukturu specialnog materiala napravljenog od visoko tehnoloških polimernih vlasi.Ugra─Ĺeni visoko aktivni elementi sa svojim osobinama doprinose koriš─çenju maksimalnog efekta pri koriš─çenju proizvoda.

  Korisne informacije o turmalinu

TURMALIN je prirodan mineral (skupoceni kamen) sa kompleksnim i promenlivim sastavom, od koga zavisi i njegova boja.Turmalin je unikatan prirodni kristal.On istovremeno zraci toplotu,negativne jone,regeneriše magnetno polje,aktivira ─çelije ,stimuliše cirkulaciju krvi i balansira bioelektricitet u organizmu.Zahvaljuju─çi TURMALINU posti┼że se izuzetno zdrav efekat,koji se ne mo┼że posti─çi niti jednim drugim mineralom.

   Kod zagrevanja TURMALIN stvara magnetno polje,izlu─Źuju─çi negativne jone koji -

* ja─Źaju ─çelijski metabolizam i razmenu materija                

*obnavljaju limfni sistem

*poboljšavaju protok krvi

*pove─çava koli─Źinu kiseonika u krvi

*obnavljaju endokreni i hormonalni sistem

*poboljšavaju hranjenje tkiva i organa

*ja─Źaju imunološki sistem

*poboljšavaju san

*obnavljaju nervni sistem posle stresa

*pove─çavaju seksualnost

*balansiraju vegetativni nervni sistem(sistem za inhibiciju psihe)

     Ra─Źuna se da zbog jakih piro- i piezo- elektri─Źnih osobina turmalin neutralizuje negativne energije i poja─Źava psihi─Źku energiju i otpornost ljudskog organizma!

    Mo─çan biološki efekat umaju i infracrveni talasi koje emituje turmalin u daleko infracrveno podru─Źje(FIR).Kada infracrveni talasi prodru u ko┼żu oni dolaze u kontakt sa molekulima vode.Kao rezultat pojave rezonance ja─Źaju molekulske vibracije ,─Źime se prouzrokuje TOPLOTNI EFEKT i mikro pove─Źanje temperature tkiva.To vodi do poboljšanja elasti─Źnosti krvnih sudova.

 Zahvaljuju─çi visokoj mikro i makro cirkulaciji krvi obezbe─Ĺuje se bolji rad tkiva i organa u telu.Kao rezultat toga - nagomilani toksini izbacuju iz organizma i povecava se nivo radne sposobnosti ─çelija.

 PROIZVODI OD TURMALINA PROIZVEDENI SU PO JAPANSKOJ TEHNOLOGIJI, SA TROSTRUKO VISOKO TEHNOLOŠKIM SLOJEVIMA, SA SPECIALNOM STRUKTUROM I DELOVANJEM -DAJU MOMENTALAN EFEKAT, BRZI REZULTATI I GARANTOVAN KVALITET.

┼ŻELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE!