Zatvori
Na ovim stranicama naći ćete kristale koji su vam poznati i neke druge, koje nikada niste videli. Sa toliko mnogo kristala među kojima birate može biti teško da se odlučite koji je pravi za vas. Ako neki dobijete na poklon, utoliko vam je lakše. Ali, ako želite sebi da kupite kristal, prethodno listanje ove prezentacije će vam biti veoma korisno.

Ako želite da izaberete kristal za određenu svrhu, Katalog će vam pomoći da nađete baš ono što tražite. Pročitajte o samim kristalima u Katalogu. Ako nemate ideju za šta tačno želite kristal, ali vas privlači ideja o nošenju kristala, onda je vaš datum rođenja dobra početna tačka i na stranama ćete naći kamenje koje vam odgovara po datumu rođenja. Možete da izaberete kristal koji ima vibraciju vašeg horoskopskog znaka, uzemljujući nebeske energije.

Kristal možete da odaberete i nasumično. Verujte svojoj intuiciji. Pregledajte Katalog sve dok neki ne privuče vašu pažnju, a onda otiđite i kupite taj kristal. Nema sumnje da će u radnji biti nekoliko komada između kojih ćete moći da birate. Kristal koji vam se obrati, biće onaj pravi za vas (nikada ne kupujte na mestu gde vam nije dopušteno da prvo uzmete kamenje u ruku, a ako kupujete preko interneta, pobrinite se da kristale možete da vratite ako vam ne odgovaraju ). Uzmite u ruku nekoliko kristala, dozvolite sebi da vas privuče jedan, ili stavite ruku u kutiju sa kristalima sve dok vam se jedan ne zalepi za prste. Ako taj kristal učini da zatreperite, to je onaj pravi za vas. Zapamtite da veliki i napadno lepi ne moraju da budu najmoćniji. Mali, grubi kristali mogu da budu ekstremno efikasni. Setite se da, pre upotrebe, svoj kristal treba prvo da očistite.
PROGRAMIRANJE VAŠEG KRISTALA

Kristali treba da budu posvećeni svrsi za koju ih koristite. Posvetite novi kristal čim ga očistite. To usmerava energiju. Držite kristal u rukama. Zamisite da ga okružuje svetlost. (Ako vam je ovo teško, držite ruke ispred izvora svetlosti.) Izgovorite naglas: "Posvećujem ovaj kristal dobru najvećem od svih. Neka se upotrebljava u svetlosti i ljubavi."

Da biste programirali svoj kristal, držite ga. Dozvolite sebi da se otvorite vodstvu više sile. Razmislite o svrsi za koju želite da ga koristite. Budite precizni. Ako želite da privučete ljubav, opišite tačno kakvu ljubav tražite. Ako tražite isceljenje, recite precizno za kakvo stanje i šta želite da se desi. Kada ste potpuno u harmoniji, izgovorite naglas: "Programiram ovaj kristal za (vaša svrha)".

Onda stavite kristal na mesto gde će vam često biti na oku ili ga držite u džepu. Prilično je korisno da ga uzmete u ruke dva-tri puta dnevno, ili češće. Možda ćete programiranje morati da ponovite nekoliko puta