Vaši kirby proizvodi

kirby servis


Vaš kirby ljubimac


,


 Proizvodi za smanjenje alergenaSmanjite svoju izloženost alergenima u zatvorenom prostoru upotrebom naših filterskih kesa za smanjenje alergena, posebno formulisanog šampona, zaštitnika tepiha i spreja za kontrolu alergena. Upotreba naših proizvoda za smanjenje alergena znatno će umanjiti vašu izloženost alergenima u zatvorenom prostoru, što će dati sigurniji i srećniji dom.


 


100 % anti-alergijski

Bez obzira da li se borite protiv prašine, plesni, bakterija, alergena, mrlja ili stajaćih mirisa, kompanija Kirby ima proizvod dizajniran da zadovolji i najveće prohteve. Naša kompletna linija Kirby proizvoda za održavanje domaćinstva rešava ove teške probleme vezane za čišćenje tepiha, tapaciranog nameštaja, uređaja i drugih čvrstih površina. Svi naši proizvodi za održavanje domaćinstva su biorazgradljivi i formulisani u skladu sa istim beskompromisnim standardima po kojima je naš Kirby sistem za održavanje domaćinstava prepoznatljiv


 


Zamena kirby delova 


 


Zaštitite svoje ulaganje i obezbedite da vaš Kirby sistem radi sa najboljim učinkom upotrebom originalnih Kirby delova među kojima su filter kese koje se bacaju nakon upotrebe, kaiševi, creva, gajtani i posebni dodaci. Ukoliko na delovima koje koristite nije označeno da su u pitanju originalni Kirby delovi, onda nećete dobiti ni originalan Kirby kvalitet.


 Za dodatne informacije ili kupovinu Kirby proizvoda za održavanje domaćinstva, molimo posetite lokalnog nezavisnog distributera. Ili pozovite: 021 443-237 ili mob. 063-508-300


 


Kontaktirajte nas. Ovlaščeni kirby servis.Naši stručnjaci za odnose sa korisnicima su uvek na raspolaganju da odgovore na Vaša pitanja i snabdeju Vas informacijama o distribuiranju.


Ukoliko nas kontaktirate u vezi sa Kirby sistemom za održavanje domaćinstva koji trenutno posedujete, molimo Vas da nam dostavite serijski broj Vašeg uređaja i ime distributera koji Vam je pomogao prilikom kupovine kako bismo Vam brže i detaljnije odgovorili.


Prilikom kontaktiranja faksom ili poštom, molimo dostavite svoje ime, adresu i broj telefona kako bismo brzo odgovorili na Vaša pitanja.
BUTOBU Marketing
^ NEAKTIVAN ^