Zatvori

    Prijava na Grupni kurs Natalne Astrologije:

 • NOVI SAD: Kurs Natalne Astrologije kre─çe ve─ç od 01. SEPTEMBRA 2020. (uto.-─Źet. 17:30-20:00) u Novom Sadu
 • BEOGRAD: Kurs Natalne Astrologije kre─çe ve─ç od 04. OKTOBRA 2020. (nedelja. 13:00-16:00) u Beogradu
 • Na kraju svake lekcije dobijate i test sa pitanjima kako bi mogli da proverite svoje znanje
 • Po završetku kursa se organizuje polaganje ispita
 • Lekcije u štampanoj formi za svako predavanje
 • Veliki izbor dostupne literature
 • Prijavljivanje na kurs na 060/767-11-74 ili 069/767-114 ili SMS-om, ili na e-mail: astroanaliza@yahoo.com (ili jovanboj@yahoo.com - e-mail autora)
 • Adresa škole Astrologije u Beogradu: Durmitorska 19, Savski venac, Beograd.
 • Adresa škole Astrologije u Novom Sadu: Vase Pelagi─ça 1, centar, Novi Sad.
 • CENA KURSA (po nivou): 4.000 din

GRUPNA ŠKOLA ASTROLOGIJENATALNA ASTROLOGIJA


UVOD: Elementarni kurs je kreiran ne samo za potpune po─Źetnike u astrologiji, ve─ç i za one koji ve─ç imaju neke osnovne pojmove o ovoj nauci, ali nisu sigurni u svoje znanje, ili ┼żele da ga utvrde. Cilj kursa je da steknete znanje i suštinsko razumevanje simboli─Źnog jezika astrologije, i steknete veštine analize i sinteze horoskopa, I ono što se danas zove interpretacija natalne karte, ili karte za trenutak ro─Ĺenja. Sem ovoga, dobi─çete i osnovno znanje o Istoriji i poreklu Astrologije, i istorijskom razvoju njenih tehnika i grana, a bi─çete i potpuno obu─Źeni da natalnu kartu iscrtate i analiti─Źki (tabelarno) i grafi─Źki(kosmogram), uz pomo─ç bazi─Źnog astronomskog i matemati─Źkog znanja.

1. NIVO – PRELIMINARNE ANALIZE

Cilj ovog kursa je da postavi solidne osnove o osnovnim pojmovima i principima astrologije, objasni osnovnu stati─Źku i dinami─Źku strukturu kosmograma (njegova 4 sloja): zodija─Źke znake, ku─çe i uglove, planete i fiksne zvezde; i objasni razliku natalne astrologije od njenih ostalih grana i manifestacija tj. utvrdi njenu specifi─Źnost.

Polaznik ─çe biti detaljno upoznat sa osnovnim tehnikama preliminarne analize natala, ili ono što se vidi na prvi pogled, (razna toniranja, ravnote┼ża elemenata, orijentacija na karti, odsustvo elemenata i kvaliteta, itd.) ali ─çe ste─çi i po─Źetne osnove o naprednim tehnikama sinteze, kao što su odre─Ĺivanje koda, prepoznavanje obrazaca, razumevanje konfiguracija i slo┼żenih aspekata i oktava, i teorijski i kroz brojne primere.

2. NIVO – ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA I - li─Źne planete

Cilj ovog nivoa kursa je da se nau─Źe osnovna znanja o psihološkim aspektima natalnog horoskopa, kao što su Personologija (uticaj Sun─Źevog znaka, Ascedenta i Meseca, (i Stelijuma) tj. tri konstante horoskopa), i Karakterologija tj. utvr─Ĺivanje bazi─Źnih crta li─Źnosti, talenata i sposobnosti (polo┼żaj planeta u znacima i me─Ĺusobnim aspektima).

3. NIVO – ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA II - neli─Źne planete

Cilj ovog nivoa kursa je da se nau─Źe osnovna znanja o aspektima i po─Źo┼żajima(u znaku, ku─çi, kao dispozitor i ruler) transpersonalnih i društvenih planeta, a tako─Ĺe, daje uvod u psihologiju i patologiju Transpersonalnih planeta, tj. mogu─çnost funkcionisanja planeta (delova svesti) na višim oktavama i energijama i izvla─Źenje maksimuma iz natalnog horoskopa, ali i velike opasnosti ako nisu pravilno integrisane ili kanalisane.

4. NIVO – SINTEZA NATALNOG HOROSKOPA

Predmet ovog nivoa je odrediti osnovne obrasce sudbine u kojima ─çe se aktivirati esencijalne snage planeta(planete u ku─çama), i ste─çi uvod u kom pravcu horoskop naginje da ispoljava svoje osnovne energije (signifikatori i dispozitori). Tako─Ĺe kroz sintetsku analizu aspekata neke planete(planetarnih promisora i dispozitora ku─ça) odrediti da li ─çe ostvarenje sudbine i ┼żivotnih ciljeva biti uspešno ili neuspešno, kao i njihov intenzitet i dinamiku.

Glavni cilj ovog nivoa analize, je osposobiti studente da pokušaju da sami protuma─Źe sve delove natalnog horoskopa, ali bez zanemarivanje Celine Natalne Karte. Studenti se dakle ohrabruju da sintetski finalizuju sve delove horoskopa, ali pre svega na osnovu svog razumevanja i sopstevenog stila tuma─Źenja natala, koji bi trebalo postupno da  razviju uz što ve─çi broj prakti─Źnih primera, i istra┼żiva─Źkih postupaka pa i koriš─çenjem dodatnih tehnika analize za koje smatraju da bi mogli bolje koristiti u natalu.

5 i 6. NIVO – PRAKTI─îNA ASTROLOGIJA

Cilj kursa je potpuna obuka u pravljenju detaljnog natalnog izveštaja, i konsultacije po bilo kom pojedina─Źnom pitanju.

5. NIVO: KONSULTACIJE PO BILO KOM POJEDINA─îNOM PITANJU.
6. NIVO: IZRADA NATALNOG IZVEŠTAJA SA OSVRTOM NA MESE─îNE TRANZITE.

 

Prijava na kurs Natalne Astrologije na tel.: 060/76-711-74

 • Kurs Natalne Astrologije kre─çe ve─ç od 01. SEPTEMBRA 2020. (uto.-─Źet. 17:30-20:30) u Novom Sadu
 • Kurs Natalne Astrologije kre─çe ve─ç od 04. OKTOBRA 2020. (nedelja. 13:00-16:00) u Beogradu
 • Na kraju svake lekcije dobijate i test sa pitanjima kako bi mogli da proverite svoje znanje
 • Po završetku kursa se organizuje polaganje ispita
 • Lekcije u štampanoj formi za svako predavanje
 • Veliki izbor dostupne literature
 • Prijavljivanje na kurs na 060/767-11-74 ili 069/767-114 ili SMS-om, ili na e-mail: astroanaliza@yahoo.com (ili jovanboj@yahoo.com - e-mail autora)
 • Adresa škole Astrologije u Beogradu: Durmitorska 19, Savski venac, Beograd.
 • Adresa škole Astrologije u Novom Sadu: Vase Pelagi─ça 1, centar, Novi Sad.
 • Cena kursa(po nivou): 4.000 din