Close

Novosti sa našeg portalaNOVOSTI SA NAŠEG PORTALA:

Kompanija ELITE Solution nastavlja sa razvojem softvera namenjenog korisnicima portala ButoBu.rs.

Implementirane su nove opcije u kontrolnom panelu kako bi svi naši klijenti imali još više dodatnih alata i mogućnosti za još kvalitetniji plasman svojih usluga i proizvoda.

Prva novost je integracija xml. fajlova, što znači da od sada svi naši korisnici imaju mogućnost da od svojih internet sajtova i podsajtova naprave mini portale za plasman željenih informacija putem RSS Feed-a. Preuzmite RSS sa bilo kog sajta i postavite na vašu stranicu i automatski dobijate sekciju vesti koja se automatski ažurira. Takođe,ova opcija je interesantna i svim turističkim agencijama, auto kućama i agencijama za nekretnine jer na ovaj način neće morati dodatno da plaćaju bilo kome drugom za ažuriranje poslovnih i ličnih sadržaja, već sve dobijaju integrisano u našem kontrolnom panelu.

Još jedna od veoma interesantnih novih opcija je i analiza ključnih reči za svaku stranicu koju naši korisnici kreiraju, i time dobijaju mogućnost da prate i organizuju svoje kljućne reči koje su najvažnije za pozicioniranje na pretraživačima (Search Engine Optimization).

U narednom periodu očekuju nas brojna iznenađenja i nove opcije u okviru paketa usluga koje nudi naš portal ButoBu.rs i kompanija ELITE Solution. I dalje se trudimo da našim klijentima pruđimo ubedljivo najkvalitetnije i najpovoljnije rešenje za poslovanje na globalnom internet tržištu,  jedinstveno u Srbiji i svetu. Proverite i uverite se i sami.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@elitesolution.net ili na broj telefona 069 109 1002.

 

Srdačan pozdrav,

Butobu tim