Close

Fun Run manifestaciju 1. jula

Dragi prijatelji,

Sportsko društvo Makabi ponovo organizuje Fun Run u Beogradu!

Ovim putem ┼żelimo da Vas pozovemo na tre─çu po redu Fun Run manifestaciju 1. jula na Donjem Gradu Kalemegdanske tvr─Ĺave u Beogradu sa po─Źetkom od 10 ─Źasova.

Makabi Fun Run manifestacija internacionalno organizuje u brojnim svetskim dr┼żavama, Sportsko društvo Makabi im se pridru┼żuje u plemenitom cilju i za vas je pripremio celodnevno dru┼żenje uz dobrotvornu akciju.

Ove godine nam se u organizaciji pored Havera, priklju─Źio i JOK ( jevrejski omladinski klub)

Cilj Fun Run doga─Ĺaja je da okupi ─Źlanove zajednice i jevrejske organizacije i zabavi ih uz brojne sportske aktivnosti, kao i da prikupi sredstva za dalji rad i razvoj Sportskog društva Makabi unutar jevrejske zajednice.

U─Źesnici ─çe tako─Ĺe mo─çi da doniraju novac organizacijama u─Źesnicama Fun Run-a, a to su Haver Srbija, Hor Bra─çe Baruh, Sportsko društvo Makabi.

Za simboli─Źan iznos participacije u─Źesnici ─çe mo─çi da se oprobaju u nekoliko trka, raznim rekreativnim aktivnostima i u┼żivaju sa prijateljima i porodicom u sun─Źanom letnjem danu. U participaciju ulaze osve┼żenje i majica.

Kategorija

Cena

Odrasli (16+)

700

Deca ( do 12)

500

*Participacija se pla─ça na štandu na dan doga─Ĺaja.

Vreme

Disciplina

10:00-11:00

Prijave

 

11:00

Šetnja 1000m

Trka na 5000m

12:00-14:00

Igre bez granica 

Takmi─Źenje u odbojc

Pozovite i povedite prijatelje i porodicu, povedite ljubimca i do─Ĺite da nam se pridru┼żite 1. jula od 10 ─Źasova na Donjem Gradu Kalemegdanske tvr─Ĺave da se dru┼żimo i u┼żivamo u sun─Źanom danu. 

Fun Run je manifestacija humanitarnog karaktera, namenjena za sve zainteresovane i sve uzraste. 

Srda─Źan pozdrav,
Fun Run Tim
Sportsko društvo Makabi