Nova grupa za kurs Relaksacione i Terapeutske masaže

Nova grupa za kurs Relaksacione i Terapeutske masaže

Kursevi masaže u Novom Sadu za Septembar 2022. godine


Smatrate da je posao masera privlačan i unosan? Svesni ste da je relaks masaža danas većini ljudi najlakši i najbrži način da se opuste i odmore od svakodnevnog stresa? Da, kao maser biste uvek imali zainteresovane klijente i sigurnu zaradu, ali gde da naučite osnovne tehnike masaže? Na raspolaganju su Vam kursevi masaže u organizaciji centra za obrazovanje Ultra Nova Wellness Studio, u Novom Sadu.

Nova grupa za Relaksacionu i Terapeutsku masažu (Početni i Terapeutski nivo), i odmah posle za Sportsko-terapeutsku masažu kreće u Novom Sadu, od 01-30. septembra 2022. od 12-18h, u Centu tj. ulici Vase Pelagića 1 u Novom Sadu.

Masaža je veština kojoj je potrebno da Vas poduče profesionalci, kako biste bili u mogućnosti da se samostalno bavite ovim unosnim poslom. Kroz ovaj Relaksacione i Terapeutske masaže ćete dobiti sva teoretska i praktična znanja koja su Vam potrebna za početak bavljenja masažom. Kasnije možete odabrati napredne energetske (orijentalne ili meridijanske) kurseve poput Ajurvedske masaže, Šijacua, Tajlandske masaže ili Tuine, kako biste postojeća znanja usavršili.

Kursevi masaže održavaju se u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena. Časovi masaže su 1-2 puta nedeljno, a dodatno se održavaju i praktične vežbe.

Prednost ovog kursa masaže je što što se prelazi osnovna teorija i mnogo više prakse, što je i najvažnije u sticanju novih znanja. Dodatna povoljnost je mogućnost plaćanja na rate.

Kontaktirajte centar za obrazovanje Ultra Nova Wellness Stugio  ili pošaljite poruku (pitanja) ako želite da se prijavite na neki od kurseva.

Kurs Relaksacione i Terapeutske masaže