Znamo da inspiracija uvek dobro dođe.

Znamo da inspiracija uvek dobro dođe kada su u pitanju ne samo letnji trendovi, već i način na koji ih kombinujete. A kako je leto vreme za suknje i haljine, naravno da je naš fokus upravo na njima. Već smo pisali o modelu haljine koji je bukvalno trend broj 1 ovog leta kada je ovaj komad garderobe u pitanju, a sada je na red došla i suknja, koja je u stvari samo varijacija na temu. Sa interesantnim modnim detaljima, moramo priznati da bismo je rado dodali našoj letnjoj kelekciji, kao i da je poprilično zgodna za kombinovanje. Apsoultno može da se uklopi i u dnevni i u večernji stil, a može biti i deo poslovnog modnog stila.

U svakom slučaju, nastavite sa čitanjem teksta - u nastavku vas čekaju detalji o najpopularnijem modelu suknje ove sezone, kao i modni saveti kako da je nosite.

Zvanično najpopularniji model suknje ove sezone je suknja na preklop sa karnerima! Ono što nam se u pogledu nje najviše dopada jeste da postoji bukvalno u svim mogućim dužinama, može biti deo ležernog i gradskog stila, ali i elegantnija varijanta. Sa druge strane je možete uvrstiti i među one komade garderobe koje ćete uklapati na plaži sa kupaćim kostimom.

Takođe, ova suknja će posebno dobro stajati onim damama koje žele da stave akcenat na svoje obline u predelu bokova i zadnjice.

Sve u svemu, dosta mogućnosti, a sve što treba jeste da sledite naše modne savete i predloge. 

Midi dužina suknji na preklop, sa karnerima u donjem delu, bilo da je jednobojna ili pak sa nekim zabavnim dezenom - tufne su moramo priznati među našim omiljenima, u kombinaciji sa bluzom i letnjim sandalama ili papučama, može biti savršen izbor za vaš dnevni stil ove sezone. 

Ovako obučeni možete na kafu sa drugaricama, u šetnju, ili kako već želite da provedete svoj letnji dan.
A, sada malo egzotike! Jarke boje, poput tirkiz plave, šešir sa širokim obodom, naravno i u ovoj kombinaciji karneri, pletena torba kao Instagram trend broj jedan ovog leta - i vi ste spremni za svoju morsku destinaciju. 

Uz sve to upadljivi komadi nakita i sunčane naočare koje će kompletirati vaš izgled. 

Naravno, kao što smo već napomenuli, suknja na preklop sa karnerima odlično će se uklopiti i u elegantniji, kao i u poslovni stil. Ako imate na vidiku neko letnje venčanje, eto ideje šta da obučete!

Ili, crno bela kombinacija, sve sa kravatom-mašnom, za vaš šik poslovni stil oblačenja.

Naravno da su patike podjednako dobra ideja kada je ovaj model suknje u pitanju. Sve što je potrebno jeste da je iskombinujete sa obično belom majicom,jednobojnom, ili sa printom.

Ono što je sigurno jeste da će vam ovako obučenima biti pre svega udobno!

Uživajte u letu! Možete vi to same!