Restoran je smešten na trgu Vorošmarti u Budimpešti.

Restoran Onyx u Budimpešti je prvi ugostiteljski objekat u Mađarskoj koji je dobio dve mišelinove zvezdice u novom Mišelinovom vodiču.

Restoran je smešten na trgu Vorošmarti u Budimpešti, a šef restorana, Adam Mesaroš, na jedinstven način pravi spoj tradicionalnog i modernog. Restoran služi standardna i klasična mađarska jela na neki novi način, osvežena kuhinja sada deluje originalnije, gastronomski organizovanije.

Enterijer je neverovatno elegantan i jedinstven, i osmišljen je da prati izuzetno ambicioznu kuhinju. Izbor jela se temelji na sezonskom izboru namirnica i perfekcionizmu, a svaki obrok je uparen vrhunskim domaćim i internacionalnim vinima.

Restoran je otvoren 2007. Godine, i nalazi se pored čuvenog Gerbeaut kafea. Meni je tako osmišljen da sadrži uvek 6 jela za degustaciju, tartar od vodenog bivola sa crnim lukom i režnjevima pečurki, jagnjetinu sa tartufima dimljenim fondanom od krompira, guščiju džigericu sa kruškom i kandiranim đumbirom , školjke sa karfiolom, butardom i ukiseljenim svežim bademima, konzome od goveđeg repa i čokoladu sa borovnicama i kestenjem. Cena je 100 evra, a ukoliko meniju dodate vino, treba dodati još 60 evra.

Svoju prvu mišelinovu zvezdicu je dobio 2011. godine, a druga je neminovno usledila 2018. godine, a cilj je otvaranje i osnivanje restorana koji će imati visoke standarde i međunarodne kvalitete. Filozofija je ostala ista, susret i udruživanje tradicije i inovacija.