U planu su tri nova hotela na primorju.

Kompanija i hotelska grupacija, Karisma Hotels & Resorts, predstavila je svoju ponudu i najavila otvaranje novih hotela u Crnoj Gori. Kako navode iz grupacije, u planu su tri nova hotela na primorju koja će biti otvorena do početka leta i turističke sezone.

Karisma Hotels & Resorts grupacija, koja poseduje hotel Wind Rose u Baru, osvežiće hotel i dodati mu još 15 novih soba, a u planu je i obnova Ulcinjske rivjere, pošto su je uzeli u zakup na 30 godina. Trenutno se obavlja revitalizacija i rekonstrukcija hotela Bellevue i Olympyc koji se nalaze na čuvenoj plaži, a nakon rekonstrukcije oba hotela će se pravno naći pod okriljem kompleksa Holiday Village Montenegro. Otvaranje ovih hotela zakazano je za 16. maj tekuće godine.

Nekadašnji hotel Bellevue imaće 4 zvezdice, i krasiće ga all inclusive ponuda. U svom sastavu imaće oko 260 kompletno renoviranih soba, 4 bazena, 4 restorana i barova. Kao dodatni sadržaji, u okviru Bellevue hotela nalaziće tereni za se fudbal, tenis i košarku, kao i tereni za jogu i odbojku na plaži.

Hotel Olympic je predviđen da bude klasičan porodični hotel, imaće 3 zvezdice i 130 soba, dok će glavni adut hotela  biti plaža,sa organizovanim učešćem u svim vodenim sportovima, akva parkom i potpuno novim restoranom.

Najluksuzniji od svih Karisma hotela na celom Jadranu biće Allure Palazzi Kotor Bay, hotel sa 5 zvezdica u Dobroti, a njegovo otvaranje je planirano za  1. jun. Allure Palazzi Kotor Bay će imati 90 soba, 10 vila koje su smeštene na privatnim peščanim plažama, 3 penthaus apartmana, 2 bazena, spa centar I ostale pogodnosti u okviru garantovanih 5 zvezdica.

Kompanija Karisma Hotels & Resorts osnovana je 2000. Godine, i usvojoj grupaciji ima hotele u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji, Jamajci, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji.